professionel behandling af krop og psyke i Silkeborg. Enkelt, smertefrit og effektivt.
Virksomheder

Virksomhedsbehandling er et eftertragtet personalegode, der er med til at reducere sygefravær, øge produktiviteten og styrke arbejdsglæden. 

Den afspændende behandling er ikke blot et behageligt gode, men også en professionel og effektiv behandling ved stress, sygemeldinger og arbejdsrelaterede smerter

Virksomhedsbehandling i Silkeborg. Forebyg økonomiske og personlige konsekvenser af stress blandt dine medarbejdere.

STRESS

Stress og sygemeldinger er kendt for de fleste virksomheder i dag. 

De nyeste tal fra Stressforeningen viser, at dårligt arbejdsmiljø og stress er årsagen til:


  • at 35.000 er sygemeldt hver dag
  • at 500.000 føler sig udbrændte på jobbet
  • et øget sygefravær på 62% for den ramte medarbejder


Dette har store økonoiske og personlige konsekvenser for virksomheden, den stressramte og de øvrige medarbejdere. Derfor giver det mening at have fokus på både behandling og forebyggelse. 

Den psykomotoriske behandlingsform har den fordel, at den inddrager de psykologiske og sociale aspekter af stress, samtidig med at der bliver taget hånd om de kropslige symptomer. Medarbejderen får nye ressourcer og redskaber til at tackle stress, hvilket ikke kun gavner den enkelte, men arbejdspladsen som helhed. Behandlingen er gavnlig for den allerede sygemeldte medarbejder og for dem som oplever begyndende tegn på stress. 

SMERTER

De fleste kender til ømme kontorskuldre og arme, anstrengte øjne, spændingshovedpine, stive rygge eller overbelastede led.

Kroppen er bygget til alsidig bevægelse. Men meget arbejde i dag er stillesiddende eller ensidigt gentaget arbejde. Det slider på kroppen og giver spændinger, smerter og i værste fald nedslidning eller skader.

Jeg kan give jeres medarbejdere en helhedsorienteret behandling, der både er aflastende og forebyggende for skader. Samt give råd og vejledning til den enkelte i ergonomisk og alsidig brug af kroppen.

Professionel virksomhedsordning i Silkeborg med psykomotorisk massage og behandling af smerter og gener i bevægeapperatet.
Få en professionel og målrettet virksomhedordning i Silkeborg til behandling af smerter og gener, stress og sygemeldinger

Kontakt mig for at få en snak om en fleksibel, professionel og målrettet virksomhedsordning. Behandlingen udføres enten på jeres arbejdsplads eller i min klinik nær Silkeborg.


Jeg ser frem til at høre fra jer.