Private

BEHANDLINGEN

En psykomotorisk behandling er for alle, der ønsker en afspændende, tryg og samtidig effektiv behandling. 


Den er særlig velegnet til dig, der oplever smerter, spændinger, stress, søvnproblematikker og mental- eller kropslig uro.

Og til dig, der ønsker at forebygge ubalancer og gøre noget godt for dig selv. 


Gennem behandlingen vil du få mulighed for, at styrke din kropsbevidsthed. Dette giver dig nye forudsætninger for at reagere på det, du mærker i kroppen og dermed skabe de positive forandringer du ønsker.


Læs mere om stress, smerter og øget velvære herunder og book en tid allerede i dag. 

STRESS

Når du oplever stress, er dit nervesystem i alarmberedskab. Kortvarig stress er en sund og naturlig aktivering af nervesystemet. Langvarig stress overbelaster derimod dit nervesystem og kan give symptomer som søvnløshed, forhøjet blodtryk, hovedpine, svimmehed, hukommelsesbesvær, humørsvingninger og øget sensibilitet overfor ex. lys og lyde. 


Psykomotorisk behandling kan støtte dig i at komme tilbage til en hverdag med mere balance og overskud. Den rolige og professionelle behandlingsform sænker dit stressniveau og kan lindre eller afhjælpe de følgesymptomer, du oplever. 

Er du allerede i et behandlingsforløb hos ex. en psykolog, kan behandlingen være et godt supplement til at få taget hånd om de symptomer du mærker.  

SMERTER

Smerte er et af kroppens naturlige signaler, som beskytter dig ved at fortælle, at noget er galt. 

Er dine smerter langvarige eller tilbagevendende, vil de ofte påvirke dit humør, din stresstilstand, din søvnrytme og dit generelle overskud. Selvom smerte er fysiologisk, påvirkes den af mange psykologiske faktorer. Dine følelser, forventninger og tidligere erfaringer med smerte har betydning for din måde at opleve og håndtere den på. 


Psykomotorisk behandling tager afsæt i, at kroppen og psyken hænger sammen og påvirker hinanden. Derfor bliver de fysiologiske og psykologiske faktorer, der har betydning for din smerte, naurligt inddraget i behandlingen. Dette giver gode muligheder, for de positive forandringer du ønsker, så du kan opleve større velbehag og overskud. 

ØGET VELVÆRE

Behandlingen er en effektiv måde til at komme ned i tempo og give dig selv et åndehul i hverdagen, så den også indeholder ro og nærvær. 

Du vil få behandling af hele kroppen og mulighed for at mærke hvordan den rolige afspænding af muskler og led, afbalancerer dit tempo og øger din bevidsthed og grounding i kroppen. 

Når du jævnligt modtager behandling, vil du på en behagelig måde kunne forebygge overbelastninger, stress og spændinger og derved opleve større energi og overskud i din hverdag. 


Her er der rum og ro til at øge dit fysiske og psykiske velvære.